• Call : тел. 0885 90 94 94; тел. 0886 40 53 53

Slide background

 

Неповторими детски заведения за празника на Вашето дете.

 

„Остовът на Съкровищата“ може да Ви предложи един незабравим празник за всякакъв повод, като подходим с много разбиране и професионализъм при организацията му. Повече от седем години се стараем да бъдем съпричастни с рождените дни на децата Ви, като се опитваме да дадем най-доброто на което сме способни.
Най – важното условие за нас, винаги е било, да успеем да осигурим уют, топлина, индивидуалност и много персонално отношение при подготовката и провеждането на всеки един детски рожден ден.
Желаем, всяко семейство, решило да изкара празника си в Островът на Съкровищата”, да се почувства специално, щастливо и удовлетворено.
Всички зали са сътворени с много любов, мисъл и старание. Водило ни е желанието да създадем за децата просторни игрални зали, без да забравяме и комфорта на родителите им.
Дългогодишният ни опит ни научи, че това, към което трябва да се стремим е детската усмивка. Дали ще изберете за Вашият празник или детски рожден ден някоя от залите на „Островът на Съкровищата“, детска градина, класна стая, домашна обстановка или ресторант, нашата ПАРТИ АГЕНЦИЯ обещава да създаде незабравим спомени и неповторимо преживяване във Вас и Вашето дете.“

За да разгледате нашите галерии, натиснете символа „верига“, който се визуализира като кликнете върху тях.