• Call : тел. 0885 90 94 94; тел. 0886 40 53 53

26„Островът на съкровищата“ в квартал „Бели Брези“ отвори врати за първи път преди около 4 години.
Имахме удоволствието да организираме над 2000 рождени дни до момента.
Тази зала е първата в страната с иновативно виждане за пространството и оборудване за по-големи деца.
Радваме малките палавници с двуетажна огромна катеружка, която дава много простор за тичане и е снабдена с боксови круши, гигантска вита пързалка, въжени мостове,въздушни пушки за стрелба с дунапренени топчета, препядствия и най-големия от всички наши островитянски батути!
За малките си гости сме предвидили детска къщичка, кът с всякакви подскачащи и люлеещи се животинки, плющени играчки, голям басейн с  пъстроцветни топки, надуваеми топки, плюшени и други играчки.
За всички вас, послушковци, сме предвидили пространство за танцувални и състезателни игри, водени от нашите професионални аниматори.
Друго предимство, което предлагаме на своите гости е просторната част за родители. Разположена на същата площ като детската зала – 80 кв.м., родителската част винаги е била сред хвалбите на нашите клиенти.
Стилно обзаведена, предлагаща (откровено казано) холния уют на всеки дом!
Издържана в златисти цветове, кожена мебел и екстравагантни мотиви, отлично допълнена от огромен аквариум с най-възрастните риби на „Островът на съкровищата“!
Големи маси и два бара, за да се почувстват вашите гости като на коктейл! 😉
Масите, на които се хранят децата са пред погледите на родителите, които са и неотменна част от празничния ритуал по поднасяне на тортата.
Бъдете наши гости, очаровайте своите! :)

Nothing Found.

Apologies, but no results were found for the requested archive.