• Call : тел. 0885 90 94 94; тел. 0886 40 53 53

Парти агенция „Островът на Съкровищата“

IMG_7294

Усетете магията на Коледа с „Островът на Съкровищата“

Парти агенцията предлага голям избор на тематични Коледни програми. Разполагаме с отличен актьорски състав, професионални дисководещи, необходимото оборудване, осветление, озвучаване, декорация, мултемедия и Коледни костюми на всички любими и известни герои.
Провеждаме Коледни тържества в училища, детски градини, офиси на фирми, общински площади, ресторанти, специално наети за целта зали и разбира се на територията на нашите детски заведения.
Години наред много фирми и родители ни се доверяват при организацията на Коледните им мероприятия, за което ние, екипът на „Островът на Съкровищата”, сме безкрайно благодарни и искрено се надяваме да продължим да  очароваме  и радваме  тях и скъпите им деца.

КЪМ КОЛЕДНИ ПАРТИТА

kids-parties-637x289„Островът на Съкровищата“ е подготвил повече от двадесет парти програми на теми  от любими детски приказки и филми за Вашият  празник. Актьорският ни състав е опитен, атрактивен и изненадващо забавен. Подарете среща на Вашето съкровище с любимия му приказен герой и се насладете на блясъка и радостта в очите на всички деца!

 КЪМ ПАРТИ ПРОГРАМИ

arka2

„Островът на Съкровищата” всяка година радва малките си  клиенти със своите балонени декорации. Хубаво е, когато детският празник е изпълнен с усмивки,  радост и много цветни балони. Декорацията е не само майсторство и умение, но и въображение и полет на мисълта.  Наяма да спрем да се стараем да направим Вашият празник по – красив,  вълнуващ и приятен.

 КЪМ ДЕКОРАЦИЯ С БАЛОНИ

1028-1-bg-41b698f2a54823ad2983727980dbf82bЗа да се чувствате комфорнто, спокойно и в същото време сигурни, че няма да пропуснете важните и интересни моменти от празника на Вашето дете, „Островът на Съкровищата” предлага на клиентите си видео и фотозаснемане на Рождения ден.
Видеото се прави от професионален оператор, предложено на клиента в красива и тематична опаковка с важни снимки от партито. Фотозаснемането е с професионален апарат снимано от фтограф-любител. Необходима услуга на интересна цена. 

 КЪМ ВИДЕО И ФОТО ЗАСНЕМАНЕ

partyСимволът на  един рожден ден,  тортата е основен елемент  на всеки празник. В нашите каталози ще намерите избор от сто двадесет и осем категории с над три хиляди  вида торти в тях. Може да харесате подходящ за Вашия вкус пълнеж и размер, съобразен с броя на гостите Ви. „Островът на Съкровищата” ще Ви предложи и отстъпка от двадесет процента за всяка втора торта, поръчана в рамките на една седмица от нашата сладкарница „Шамони”.

 КЪМ ТОРТИ ШАМОНИ

Друга успешно представена услуга на Парти агенция „Отровът на Съкровищата” е кетеринга, който предлага в заведенията си. Като допълнение към асортимента, който имаме,  всеки клиент може да поръча и друг вид храна предпочитана от него. Вкуса и мнението на нашите гости са от изключителна важност за нас, затова се стараем да бъдем в услуга и полза при избора на меню за всеки едни празник.

КЪМ КЕТЪРИНГ