• Call : тел. 0885 90 94 94; тел. 0886 40 53 53

hat-smallНай-красивият празник през годината.  Съпроводен с най-желаните подаръци, и най-приказните изненади. Празник обичан img_7064-200x300

от малки и големи, изпълнен с много топлина, смирение и любов. Да усетиш Духа на Коледа е особено вълнуващо за малките и не толкова пораснали деца, за послушните и не толкова палави малчугани, за всички които мечтаят и мечтите им стигат чак до далечните върхове на Лапландия. Това е мястото, където се спират детските желания, където се творяват детските усмивки, където джуджетата работят неуморно, за да няма дете на света останало без сбъдната мечта.

По Коледа се случват чудеса!

 И ние също правим чудеса, за да радваме детските сърца, да сбъднем детските мечти и видим радостта във техните очи. На чудно приключение с нас ела, можем да те отведем до приказни места. С Коледни герои на твоя страна, ще останеш доволен на всяка цена. Тези Коледни партита ти прочети, и някое от многото си избери. С най-верните помощници на Дядо Коледа бъди, и в много танци и игри белобрадият старец ти посрещни. И там сред купона доволен и смел, че мама и татко със тебе довел, от многото хумор добре развеселен – можеш да бъдеш уверен че там, в чувала те чака подарък голям.